Om JL Fönster & Fasad

Om JL Fönster & Fasad

Ett erfaret fönsterföretag i Norrköping som alltid sätter kundnöjdhet och kvalitet i främsta rummet. Anlita oss för professionella fönsterbyten som håller bra och länge.

Johansson Lejonbakk Fönster & Fasad är ett fönsterföretag med bred kompetens vilket reflekteras i våra tjänster. Vi kan hantera allt från att byta enstaka fönster på villor i Norrköping till att konstruera hela entrépartier för kommersiella byggnader.

Vi växer av rätt anledningar!

Vi har har växt mycket sedan vår start 2018 och är just nu 14 stycken som brinner för företaget. Till skillnad från många andra i vår bransch, är vi dock noga med att växa av rätt anledningar och fokuserar på att skapa långsiktiga relationer med alla våra kunder. 

Med detta tankesätt har vi samlat på oss en stor mängd återkommande kunder och fått många uppdrag genom goda rekommendationer. Vi har och kommer alltid att prioritera kundnöjdhet och kvalitet.


Låt oss ta hand om ditt fönsterbyte i Norrköping

Om du funderar på att byta fönster eller dörr och är osäker på vart du ska börja, tveka inte att kontakta oss på JL Fönster & Fasad så kan vi berätta mer om våra tjänster. Vi hjälper dig med allt från idéspåning och rådgivning till färdigmonterat fönster.

Få kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte i Norrköping!

JL Fönster & Fasad erbjuder hållbara fönsterbyten i Norrköping med fokus på kvalitet och kundservice. Fyll i kontaktformuläret, så tar vi fram en skräddarsydd lösning för just din fastighet.

Få kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte i Norrköping!

Boka möte