Guide │ Vilka fönster passar till din fastighet i Norrköping?

Att välja nya fönster i Norrköping är inte det lättaste. Idag finns det flera olika material och modeller att välja mellan. I den här artikeln har våra experter samlat information om olika fönster och vilken som passar bäst för er fastighet.

För att kunna välja nya fönster till ert fönsterbyte i Norrköping, finns det några saker att tänka på. Till exempel har vissa fönster en effektiv ljudisolering medans andra fönster kan vara bra att ha med film, om de vetter söderut. Med hjälp av våra tjänster kan ni välja de fönster i Norrköping som passar just era önskemål och behov. Läs gärna mer om oss och vad vi kan göra för er!

PVC-fönster

PVC-fönster blir allt mer populärt bland svenskar. Det finns flera anledningar till att PVC-fönster är ett vanligt val av fönster i Norrköping, bland annat för att de kräver minimalt underhåll. Dessutom är PVC ett tåligt material, vilket gör den lämpar sig utmärkt för vårt nordiska klimat. PVC-fönster är också det klimatsmarta valet, materialet är enkelt att återvinna och har en lång livslängd. 

Träfönster

Träfönster är perfekt för er som vill ge fastigheten ett klassiskt och tidlöst intryck. Om ni vill bevara känslan av ett äldre hus, kommer fönster av rent trä att göra det. Genom att behandla träfönster på rätt sätt kan era fönster hålla en lång tid framöver. Annars kan ni också välja aluminiumbeklädda träfönster, som har ett extra tåligt ytskikt. 

Aluminiumfönster

Aluminiumfönster har också blivit ett vanligare val när det är dags att byta fönster i Norrköping. Dessa fönster passar er som vill ha prisvärda fönster som inte kräver speciellt mycket underhåll, de ger bra ljusinsläpp och har en lång hållbarhet. Det finns också ett brett sortiment av aluminiumfönster på marknaden idag, som passar för olika smaker och behov. Om ni vill ha ett mer klassiskt utseende kan ni välja aluminiumklädda träklädda fönster för er bostad.

Nyttja ROT-avdraget vid montering av nya fönster i Norrköping

När ni väljer oss som ert fönsterföretag i Norrköping kan ni nyttja ROT-avdraget. Vi kommer då att dra av 30 % av arbetskostnaderna från fakturan som vi skickar till er efter projektet har avslutats. 


Kontakta oss redan idag för att prata nya fönster i Norrköping! Vi har en lång erfarenhet av fönsterbyten och ni kan vara trygg med att arbetet kommer att utföras på ett korrekt och säkert sätt. Ni kan alltid boka ett gratis hembesök där vi går igenom era önskemål och behov samt ger er rådgivning kring vilka fönster som passar er fastighet.Få kostnadsfri rådgivning inför ditt fönsterbyte i Norrköping!

JL Fönster & Fasad erbjuder hållbara fönsterbyten i Norrköping med fokus på kvalitet och kundservice. Fyll i kontaktformuläret, så tar vi fram en skräddarsydd lösning för just din fastighet.